250€ taloontuloraha lokakuussa Helsingin & Vantaan toimistoissa

undefined

Maksamme 250€ taloontulorahan kaikille lokakuussa aloittaneille työntekijöillemme Helsingin ja Vantaan toimispisteillämme. Voit vaikuttaa itse työaikoihisi ja nauttia kannustavan palkkauksen lisäksi bonusjärjestelmämme tuomista eduista. Lokakuussa meillä on avautumassa etenkin opiskelijoille tai eläkeläisille sopivia osa-aikaisia työmahdollisuuksia. 

Haet meille helposti sivujemme lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä toimistoomme. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Tarjoamme työmahdollisuuksia asiakaspalvelutehtävistä haastatteluihin, projekteihin ja tutkimuksiin. Haet meille helposti sivujemme lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä toimistoomme. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Kokemus alalta ja asiakaspalvelusta lkatsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Annamme työntekijöillemme laadukkaan ja kattavan koulutuksen, hyvät työvälineet sekä esimiesten tuen työssäsi menestymiseen.

Meille on tärkeää, että menestyt työssäsi hyvin. Meillä kukaan ei jää yksin, vaan teemme töitä joukkueena. Panostamme kuitenkin jokaiseen työntekijäämme yksilönä. Jatkuva kouluttaminen, positiivinen kannustaminen ja jokaisen työntekijän huomioon ottaminen takaa sen, että meillä varmasti viihdytään.

Hakemus popup

Jätä hakemus

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan työhaastatteluun. Vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen hakemus & CV katso yhteystiedot tästä. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Aloita valitsemalla paikkakunta.


undefined