Avoimet työpaikat Vko 41 Vantaa & Turku + 250€ taloontuloraha

undefined

FINNACTA VANTAA

Etsitkö töitä opiskelun ohelle? Finnactan Vantaan toimipiste palkkaa lokakuun aikana 3 osa-aikaista asiakasvastaavaa. 

Voit tienata opiskelun ohella ja vaikuttaa itse omiin työaikoihisi. Maksamme 250€ taloontulorahan kaikille lokakuussa aloittaneille Vantaan toimipisteellämme.

Täytä hakemus www.finnacta.fi, lähetä vapaamuotoinen hakemus suoraan vantaa@finnacta.fi tai soita toimistopäälliköllemme 050 466 6949 niin sovimme ajan haastattelulle. 

Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

FINNACTA TURKU

Lisätienestiä esimerkiksi opiskelun tai eläkkeen tueksi? Onko lasten ja nuorten liikunta mielestäsi tukemisen arvoinen asia? Palkkaamme heti osa-aikaisia työntekijöitä Suomen Olympiakomitean toimeksiantoon. 

Maksamme 250 € taloontulorahan kaikille lokakuussa aloittaneille työntekijöillemme Turun toimipisteellä. Työssäsi hankit asiakkaita uuteen varainhankintaprojektiin toimistosta käsin, joten ovelta ovelle ei juosta.

Täytä hakemus www.finnacta.fi, lähetä vapaamuotoinen hakemus suoraan turku@finnacta.fi tai soita toimistopäälliköllemme 050 464 1639 niin sovimme ajan haastattelulle. 

Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Hakemus popup

Jätä hakemus

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan työhaastatteluun. Vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen hakemus & CV katso yhteystiedot tästä. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Aloita valitsemalla paikkakunta.


undefined