Asiakaspalvelutyön koulutusohjelmamme käynnistyy pian - hae nopeasti

Jos olet joskus miettinyt miksi kaupan alan osaajat pärjäävät elämässä huomattavasti muita paremmin, tässä on sinulle vastaus: He osaavat myydä! Myyntitaitoja tarvitaan jokaisella elämän osa-alueella, vaihtelevissa elämäntilanteissa. Hyvä asiakaspalvelu on hyvää myyntityötä!


Tarjoamme sinulle laadukkaan koulutuksen alan ammattilaisten toimesta, mahtavia myyntipalkintoja, motivoivan palkkauksen (kokopäiväiset 1700-2800€/kk, osa-aikaiset 500-1000 €/kk) sekä etenemismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä! Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta, sillä asenne ja halu oppia ratkaisee! 

Jos sinulla on TJ0, välivuosi menossa, tarvitset osa-aikatöitä koulun ohelle tai olet työttömänä tässä on sinulle ratkaisu! 

 tai soita suoraan meille ja sovi itsellesi haastatteluaika! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä, joten nopeat syövät hitaat! 

Nähdään haastattelussa!

Hae syksyn asiakapalvelu koulutukseemme tästäHakemus popup

Jätä hakemus

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan työhaastatteluun. Vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen hakemus & CV katso yhteystiedot tästä. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Aloita valitsemalla paikkakunta.


undefined