MONIA TYÖMAHDOLLISUUKSIA - HAE HETI!

Finnacta Oy on hyvällä tavalla erilainen asiakaspalvelutyön erityisosaaja. Yrityksemme kuuluu ASML-liittoon ja toimimme heidän reilunpelin sääntöjen mukaisesti, joten työ tehdään meillä laadukkaasti.

Haet meille helposti sivujen lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä 

Muutamia syitä miksi henkilöstömme viihtyy meillä;

VAPAUS

Meillä henkilöstö voi itse valita työskentelyaikansa ja paikkansa. Tee töitä silloin kun se sinulle sopii ja missä haluat sitä tehdä.

MAHDOLLISUUDET

Finnactalla voit itse omalla osaamisellasi ansaita projektikohtaisia bonuksia sekä palkintoja. Arvostamme hyvin tehtyä työtä yli kaiken. Tarjoamme myös koulutusmahdollisuuksia sekä kunnianhimoisille myös vastuutehtäviä. 

KOULUTUS

Kaikki työntekijämme saavat työhönsä hyvän koulutuksen sekä ympäristön jossa on aidosti mahdollista menestyä. Seuraamme kehitystä ja annamme palautetta jatkuvasti. Rakennamme urasi yhteistyössä siten että sinä menestyt työssäsi. 

PALKITSEMINEN

Meillä työskentelevät henkilöt saavat hyvin tehdystä työstään kiitokseksi muutakin kuin kädenpuristuksen. Olemme käyneet henkilöstömme kanssa mm. monacossa katsomassa formuloita, Jääkiekon mm-kisoissa Pariisissa sekä Tsekissä ja New Yorkissa katselemassa Nhl-kiekkoa. Pidämme ajatuksesta että henkilöstö voi hyvin. 

TYÖELÄMÄVALMENNUS

Meillä voit aloittaa työt vaikket olisikaan aiemmin tehnyt töitä. Suunnitelemme urapolkusi alusta lähtien siten, että sinä pääset itse niihin tavoitteisiin joita olet työnteolle asettanut. 

Hakemus popup

Jätä hakemus

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan työhaastatteluun. Vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen hakemus & CV katso yhteystiedot tästä. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Aloita valitsemalla paikkakunta.


undefined